IMG_2580.jpgIMG_2579.jpgIMG_2585.jpgIMG_2581.jpg

Tulppaanit kukkii, voisiko väri olla creme tai jotain sinneperin. Kuvaa otettaessayhdessä majaili ampiainen.

Kesäloma alkaa, 9 viikkoa ilman töitä. Mitenhän tästä selviää :). Tekemistä olisi kyllä ihan riittävästi ilman töitäkin että luulen kyllä ainakin ettei toimettomana tarvitse olla. Ennemminkin se lepopuoli, erityisesti tuolla toisella puolikkaalla on hakusessa välillä.

Tein persoonalisuustestin, leikkimielisen, mutta jotenkin kolahti; olen erakko luonne. Tämä varmaankin pitää pitkälle paikkaansa. Voisin hyvin tuunata mökillä ja istuksia ja mietiskellä. Tosin voi olla että tämä on vain luulo tai harhakäsitys. Silloin harvoin kun on ihan yksin on ihan outo olo kun ei kuulu mistään äititystä, tuhinaa tai haukuntaa. On kuin ei olisi käsiä.

Elämä on epäoikeudenmukainen. Se tuli tänään töissä taas jälleen eteen. Toiselle annetaan enemmän kuin jaksaa kantaa kun toinen ainakin näennäisen helpolla pääsee läpi helpommilla elämän koskilla. Miksi pitää opettaa lapsia oikeudenmukaisuuteen, tasapuolisuuteen ja toisen kunnioittamiseen kun sitä aikuisten elämässä ei oikeasti tapahdu. Pitäisikö kuitenkin opettaa lapsia taistelemaan oikeuksistaan ja paikasta elämässä....

No tällaisia ajatelmia tänään.

Minulla on yhden naisen kapina päällä. Kapina elämän epäoikeudenmukaisuutta vastaan. Tutiskaa jotka tielleni asettuvat,,,,,,,,,pieni hymynhaive tietysti suupielessä tämän sanoan.

Ihmisen ei ole hyvä yksin ,muttei kaksinkaan ilman rakkautta ......