IMG_4250.jpgIMG_4259.jpg

Pihavaja alkaa nousta jo itsensä näköiseksi. Eilen mieheni ja isäni kaatoivat puita tontin nurkalta,,,vielä olisi pitänyt muutama puu kaataa, mutta vesisade yllätti sekä kiinakoneiden toimimattomuus. Moottorisaha nimittäin alkoi irtoilla liitoksistaan. Tiedättekö tunteen kun jotain tekee ja se millä olet tekemässä menee rikki. Kuinka monesti tätä "kiina paskaa" tuleekaan vastaan.

Viimeksi törmäsin ilmiöön ripustaessani pyykkiä narulle toissapäivänä. Ostin viime vuonna pyykkipoikia, sellaisia muovisia. Jätin ne tietysti talveksi narulle. Toivoin niiden kestävän, mutta epäilin vahvasti kiinapojan käden jälkeä. No niinhän siinä kävi. Muovi oli haperoitunut ja avatessani pyykkipoikaa ne ritsahtelivat rikki, jokainen peräjälkeen. Ärsyynnyin niin että lähdin hetimiten ostamaan uusia. Ja arvatkaa ostinko kotimaisia puupyykkipoikia oikein suomenlipun kanssa. Nyt pitäisi kestää kunnes laho vie.

Vajan kanssa oli sama ongelma. Metalliromu Yard Master vaja lakosi lumenpainosta ja oli hankala kasattava. Nyt vaja on taatusti kotimainen ja mieheni laski että jopa halvempi kuin tuollainen metalliromu mikä vajan paikalla aikaisemmin oli.

Made in China,,,,,,,,,,,,,,blaah,,,,,,