IMG_4356.jpg

Työt kun alkoi , niin ei enää kuvaillakkaan ja tongitakkaan pihalla niinkuin loman aikaan. Veto menee, ja voimat tehdä muita asioita hyytyvät totaalisesti. Viikonloppu onneksi koittaa ja perjantai. Kerkeäää tehdä ja tuusata. Monta juttua jo tänään edessä . Toivotaan että keritään tehdä edes välttävästi kaikki mitä on suunniteltu. Lapsilla alkoi koulut ja päiväkodit. Kaikki lapsoset lensivät uusiin paikkoihin. Kuka mihinkin suuntaan kaupunkia.

Kauhun sekaisin tuntein odotan tulevaa talvea, syksy on kaunista aikaa, mutta se loska ja viima ja vaakatasossa pyryttävä lumi,,,,ei,,,,se vaan ei ole yhtään mun juttu.

Pitäs alkaa liikkumaan ja kuntoilemaan. Joo pitäs pitäs,,,,,hoen itselleni että ehkä seuraavassa elämässä,,,,ehkei kuitenkaan , ehkä jo nyt tulevana talvena pääsis edes muutaman kerran kuussa. Rajallista kuitenkin ihmisen elämä, tunnit päivässä ja mitä enemmän kotiväkeä sitä enemmän hommia.

Tuntuu nyt ettei mitään järkevää ole sanottavaa niin parempi silloin hiljentyä ja antaa kuvien puhua puolestaan.

Mutta vielä sen verran kissanpennuista , että ensimmäinen tullaan hakemaan kahden päivän päästä. Kalle muuttaa Helsinkiin samoin kuin Kassu. Miten sattuikaan :).