IMG_3444.jpg

Viime päivät ovat olleet jotenkin raskaita. Mitään erityistä syytä en osaa sanoa. En oikein edes mieti mitään. Olo on vain alakuloinen. Ärsyynnyn herkästi. No kesäflunssa on nyt päällä. Olisiko siitä johtuvaa. Vuosi on ollut joka tapauksessa raskas ja laitan sen piikkiin uupuneen olotilan. Monesti aikaisemminkin on sama tilanne ollut. Kun tulee hetki että kaikki on hyvin saa sielu tilan jota se tarvitsee. Ehkä tämä on nyt juuri se tila jonka minun sieluni tarvitsee. Alakuloisuuden. Tai voisiko sanoa asennuksen, uudelle taajuudelle.

Sen kuitenkin olen huomannut, että oli murhe tai ajatus mikä tahansa  puutarhan penkominen. Mullan kaivuu ja istutttaminen  tai vaikka kitkeminen auttaa. Ihmeellisellä tavalla. En osaa sanoa miten, mutta olo on parempi heti kun saa tonkia. Mietin tässä että miten saavutan tuon saman talvella, kun ei voi tonkia....en osaa sanoa.

Poika vieressä tekee lupiinisoppaa joka sisältää fitness muroja,lupiinin kukan liiloja kukkasia, kahvia ja sokeria. En tiedä onko lupiini kovin terveellistä, mutta syömään sitä ei voi päästää. Annan pojalle kuviosahan (lelun) lupiinisoppa unohtuu ja seuraava askare alkaa....