IMG_2844.jpgIMG_2843.jpg

Katsoin eilen televisiota,,,,,,ja jotenkin kohdille osui ensin Jutta Gustafsbergistä kertova ohjelma käännekohtia ja heti perään fittnesmallin päiväkirja,,,,,uhh ahdistus nousi pintaan.

Kuinka ihailtavia ihmisiä mutta mikä onkaan hinta joka ulkokuoresta maksetaan. Päädyin ajelehtimaan ajatuksissani siihen että miten luonnistuisi elämäntapamuutos minulta tuossa mittakaavassa. Pääsin noin siihen että herään ja sen jälkeen ,,,ehh kaikki menee vähän eri tavalla kuin noissa ohjelmissa.

En kertakaikkiaan voisi nyt jättää lapsiani, kasvejan, taloani, saatika sitten miestäni tilanteeseen jossa keskittyisin vain itseeni. Miten kävisi perheen, lapsien ja itseni. Olisinko onnellisempi Jutan kropassa....

Palaan ajatuksissani omaan kehooni. Neljä lasta kantaneeseen kroppaani, pisamiin,harmaantuviin hiuksiin, maksaläiskiin puhumattakaan jokaisesta raskaudesta saatuun 10 kg kantamukseen ympäri kehoa. Tyytyväinen ei voi olla....Ainakaan kun verrtaa fitness malleihin.

Katson tyttäriäni ja toetan kuten Irwin laulaa; Tyttö kaunein kuin kukkanen pian jo vanha ja niin harmaa hapsinen....tämä on tätä...elämätä....

Pään sisältöä en vaihtaisi mutta ulkokuoren jos saisi helpolla timmiksi niin mikä ettei. Mutta sitä hintaa en halua maksaa minkä fitnessmallit ulkokuorestaan maksavat,,,,en,,,,,ja keskityn muihin asioihin. Työnnän ajatukset toisaalle ja mietin että pitäisikö sitä jatkaa keittiönkaappien siivousta,,,,,:)