IMG_3662.jpgIMG_3661.jpgIMG_3663.jpg

Hei lukijamme. Pitkä paussi  postauksissa. Keli on ollut surkea. Satanut, tuullut ja kaikkea siltä väliltä. Kuvia ei ole tullut otettua. Mutta eilen, eilen tuntui kuin kesä olisi alkanut. Ja tietysti sitä piti heti mennä tonkimaan. Jälleen lahjoitustaimia hakien. Paikallisella face book sivustolla lahjoitettiin perennoja ja minä tietysti menin niitä hakemaan. Istuttelinkin niitä hetimiten siirtolapuutarhalle. Saa nähdä miten käy. Lajisto oli merkillinen eikä lahjoittaja osannut sanoa mitä olisi. Tunnistin kuitenkin ainakin syysleimun, pensashanhikin, särkyneen sydämen  ja mukaan lähti muutama muu tunnistamaton mahdollisesti perenna. Täyttä varmuutta tästä ei ole. Perennapenkki oli ollut 2 vuotta hoitamatta. Olivat muuttaneet silloin nämä nykyiset asukkaat ja nyt halusivat eroon perennoista eivätkä osanneet sanoa mitä penkissä kasvoi. No mielenkiinnolla odotan josko lähtevät kasvuun savimaassa.

Tämä kuvissa oleva on Mielenkiintoinen akileija. Jostain lahjoituksena saatu kielo elelee juurella . Kielona tämän hain, mutta akileija siitä tuli. Erityisen kaunis ja erikoisen värinen. Tumman viininpunainen.

Pää on ollut pari päivää tyhjäkäynnillä. Ei ajatusta suuntaan tai toiseen. En tiedä onko se hyvä asia. Mutta ainakin parempi kuin asennus. Ehkä tämä on siis hyvä tilanne.