IMG_3689.jpgIMG_3690.jpg

Hiekka on painunut pohjalle ja vesi on vihdoin kirkasta. Vettä alkoi sataa. Taas. No onneksi yötä vasten. Piti laittaa vielä kuvia meidän vesiputista . Koira osittain näkyy kuvassa. Tänään on tehty löytöjä. Tietysti. Mitenkäs muutoin. Lahjoitettiin cupsolo keitintä paikallisella kirpparilla niin bongasin sen ja vein vanhimman tytön poikakaverin äidille.

Voi sanoa että hieman kyllä potuttaa. Vanhimman tytön poikakveri on allerginen eläimille, erityisesti kissoille. Hän ei voi olla meillä oikeastaan ollenkaan. Seurustelu on jatkunut nyt jo yli vuoden ja ,,,,arvatkaa vaan missä yleensä oleillaan. No ei ainakaan meillä. Jotenkin aivan pistos tulee sydämeen kun tyttö kulutta vessapaperista lähtien poikakaverinsa vanhempien rahoja. Niin pitää yrittää edes jotenkin kompensoida.Olen kyllä vienyt ruokapussukkaakin ja sen sellaista , mutta jotenkin se ei vaan tunnu hyvältä. Olisi niin kiva saada asia tasapainoon, mutta se edellyttäisi eläinten hävittämistä, emmekä me kuitenkaan siihen ole valmiita.

Niin ja vielä lisää bongauksia olivat 30 x 30 betonilaatat sekä kakkos neloset paikalliseltta nettikirpparilta. Käytiin sitten hakemassa. Suosittelen kaikille. Kun tyytyy hieman hitaammin etenevään projektiin  ja selaa nettikirppiksiä voi säästää ja saada loistokuntoista tavaraa pikku rahalla.